Vyhodnocení 4. kola VGS + zadání do 5. kola

26. července 2015 v 21:15 | Domčí |  Soutěže



- neodevzdala -
0 bodů


Hodnocení: 9/10
Wallpaper se mi moc líbí, líbí se mi, že je hezky zaplněný, fotky k sobě ladí, originální nápis GoT se mi také moc líbí :) Nemám co bych dodala nebo vytkla :)


Hodnocení: 10/10
Tvému wallu jsem dala 10! Protože ikdyž se mi u Claire líbilo, že wall je tvořený více fotkami a není tam olné místo, tak u tvého wallu se mi zase líbíta jednoduchost v jedné jediné fotce :) kolem se mi líbí brushe i písmo :)

- neodevzala -
0 bodů

Stav po 4. kole
Angelique - 8 b.
Claire* - 37 b.
Sharon - 39 b.
Adel - 15 b.

5. kolo nebude typickým grafickým výtvorem, ale také trochu o fantazii, textu. Chtěla bych abyste vytvořili obálku časopisu :) To, co na ní dáte je zcela na vás, upoutejte mou pozornost! :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nana Nana | Web | 27. července 2015 v 10:44 | Reagovat

Oba jsou moc hezké, ale ten co dělala Sharon je opravdu úžasný!:)

2 frisbeedogs frisbeedogs | E-mail | Web | 27. července 2015 v 10:55 | Reagovat

Ten první mi přijde hrozně nepřehledný a přeplácaný. Každý máme ale jiný styl, samozřejmě :-) Minimálně snaha se cení. Práce Sharon je suprová :-)

3 Sharon Keith Sharon Keith | Web | 30. července 2015 v 13:33 | Reagovat

Většinou dělám wally jen s jednou fotkou, protože kdybych si to pak měla dát třeba na plochu, tak mám ikonky vpravo, vlevo a nahoře, takže to je takhle přehlednější :D
Mimochodem do kdy ti máme poslat tu obálku?:)

4 Domčí Domčí | Web | 30. července 2015 v 18:02 | Reagovat

[3]: omlouvám se,zapomněla jsem napsat termín :) nechám to do 16.8. jelikož od 7. jedu na dovolenou, tak bych nestihla ohodnotit :)

5 Angelique Angelique | Web | 31. července 2015 v 14:55 | Reagovat

já do tohoto kola přispívám titulkou Moudu 1. čísla :)

6 Sharon Keith Sharon Keith | Web | 1. srpna 2015 v 16:25 | Reagovat

[4]: dobrá :)

7 *Mushroom* *Mushroom* | Web | 5. srpna 2015 v 16:13 | Reagovat

Škoda že jsem se o té soutěži nedozvěděla dřív :( ;-)  Zrovna nějakou takovou hledám, ale nikde nic!! :-(
Jinak.. souhlasím. Obojí je moc pěkné, je vidět že každá z autorek má vlastní styl. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.